Björn Skifs

Björn Skifs

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangssida.​

Björn Skifs föddes 20 april 1947 i Vansbro och har sedan 60-talet varit aktiv som artist. Han har deltagit i Melodifestivalen fyra gånger och faktiskt tillochmed vunnit två gånger. 1974 fick han internationella framgångar med låten ”Hooked on a Feeling”, en låt som har kultstatus fortfarande idag.

Förutom musiken så har han framträtt som underhållare i olika TV-sammanhang och dessutom skådespelat både på scen och i TV-serier och filmer. Bland annat så har han producerat och spelat i musikalen ”SPÖK!” som gick för utsålda hus i två år.

Efter att succén var ett faktum så fick han förfrågan att göra skriva filmmanus, vilket resulterade i kultklassikerna ”Strul” och ”Joker”

2010 fick Björn det ärofyllda uppdraget att sjunga duetten ”When You Tell The World You’re Mine” tillsammans med Agnes Carlsson när kronprinsessan Victoria gifte sig med sin Daniel. Låten låg etta på Svensktoppen i hela 35 veckor.

Det är inte första gången som Björn har lyckats få till en långkörare på Svensktoppen, han innehar faktiskt rekordet på den låt som legat längst – detta med singeln ”Håll mitt hjärta” som spenderade hela 142 veckor på listan.