Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers Orkester

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangssida.​

Sedan 90-talet så har Bo Kaspers Orkester varit ett av Sveriges mest uppskattade liveband med en bred publik som sträcker sig över alla de nordiska länderna. De har sålt över en miljon fysiska skivor och har långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify.

Bo Kaspers har i över 25 års tid blandat pop, soul, jazz och visor i en helt egen mix i tidlösa klassiker som ”Hon är så söt”, ”Undantag, ”Håll ut”, ”Vi kommer aldrig att dö” och ”I samma bil”. Låtarnas budskap om uppbrott, förälskelse och vardagens vemod har gjort stora avtryck över generationer och har gjort att bandet har en stor skara trogna fans som har hängt med ända sedan debutskivan ”Söndag i sängen” släpptes 1993. Totalt har bandet släppt ytterligare 10 album och hela fyra samligar.

Förutom flera julkonserter och utsålda turnéer så har även sångaren Bo Sundström gjort en bejublad medverkan i succéprogrammet ”Så mycket bättre” 2013.