Michael Buble

Michael Buble Globen 2019

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangs sida.​

Michael Bublé föddes1975 i British Columbia, är en kanadensisk sångare av kroatiskt och italienskt ursprung. Musikern har flera Grammynomineringar, vunnit fyra av dem och ett flertal Juno-awards. Stjärnans mest kända, egna låt är ”Home”, en jazz- och popballad som bland annat sjungits av deltagarna i Idol världen över. David Foster har varit starkt delaktig i artistens skivor som producent. Med över 75 miljoner sålda album och rekordantal i topplistade låtar och hela skivor, i flera länder.

Michel Bublés musikstil beskrivs som pop med vissa inslag av jazz. Något som verkar ha varit helt rätt formel eftersom han blivit en levande legend. Artistens fans blir helt galna när han går upp på scen, energin i arenan går att ta på. Varje låt är som en unik upplevelse. Det är något speciellt med musikerns livespelningar som får en att kännas som om man inte är kvar på jorden.

Utöver den massiva berömmelsen artistens vanliga musik får så har han dessutom en enorm succé med sitt julalbum ”Christmas” som slagit rekord över hela världen och hyllas som en av de bästa julalbumen någonsin.

Evenemang Arena Datum
Michael Bublé Michael Bublé Avicii Arena, Stockholm 2023-03-10 20:00 Biljetter Michael Bublé Michael Bublé Avicii Arena, Stockholm 10/03-2023 20:00