Twenty One Pilots

Twenty One Pilots Stockholm 2019

Biljett Nu säljer biljetter i första- och andrahand. Vid försäljning av andrahandsbiljetter är Biljett Nu inte primär biljettleverantör. Priserna kan i sådana fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset. Information om detta finns på varje evenemangssida.​

Att kalla den amerikanske duon från Columbus, Ohio i USA för världsstjärnor är en underdrift. 2016 sålde dom ut samtliga 46 datum på den amerikanska delen av turnén, bland annat Madison Square Garden och The Forum.

Men ända sedan de släppte sitt första album ”Vessel” 2013 så har deras karriär gått spikrakt uppåt. Både fans och media hyllar deras nyskapande och innovativa ljudbild som blanad pop och rock på ett sätt som inte hade hörts tidigare. ”Vessel” sålde snabbt guld och två år senare följde dom upp debuten med albumet ”Blurryface” – som i skrivande stund inte bara sålt platinum utan också gav duon fyra Billboard Music Awards nomineringar.

Man kan lugnt säga att mycket har hänt sedan Tyler Joseph och Josh Dun grundade Twenty One Pilots 2009 och tiden när dom spelade på små klubbar är långt passerad, nu är det arenor fyllda till bristningsgränsen som gäller.