INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Säljer snabbt!
07
okt

50 Cent – The Final Lap Tour

Avicii Arena, STOCKHOLM
Golden Circle (Främre Ståplats) 1995 kr
Ståplats 1295 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1995 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 1295 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 1095 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 1095 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

50 CENT

The Final Lap Tour
Support: Busta Rhymes + special guest

LÖRDAG, 2023-10-07 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Den legendariska rapparen 50 Cent kommer till Sverige i sin världsturné The Final Lap Tour för att fira 20-årsjubileet av hans debutalbum Get Rich Or Die Tryin’! Rapikonens spelning på Avcii Arena kommer att bli oförglömlig, med hans hitlåtar tillsammans med utvalda låtar som inte framförts live på flera decennier. Dessutom kommer konserten att gästas av vännen Busta Rhymes och special guest som kommer att presenteras framöver.

Sedan genombrottet med debutalbumet Get Rich Or Die Tryin’  har 50 Cent under sin tid i rampljuset blivit känd som en av de mest talangfulla och produktiva rapparna någonsin med enorm påverkan på hiphopindustrin. Under senaste året var han aktuell med konserter världen över och sitt deltagande i Super Bowl Halftime Show när han spelade sin stora hit ’In Da Club’ med andra stora namn inom hiphopen på scen. Grammy-vinnaren 50 Cent har åstadkommit mycket i sin karriär som tyder på att han är en av de mest omtyckta artisterna, både hos kollegorna och publiken.

Säkra dina biljetter till 50 Cent på Avicii Arena i Stockholm den 7 oktober 2023!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.