INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Dags för old school hiphop!
06
okt

50 Cent • Göteborg

Scandinavium
Golden Circle (Främre Ståplats) 1995 kr
Ståplats 1195 kr
Bästa Sittplats (Läktare) (Nedre Långsida) 1195 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida) 1145 kr
Bra Sittplats (Övre Långsida) 995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

50 CENT

+ Special guest

TORSDAG, 2022-10-06 19:30
SCANDINAVIUM, GÖTEBORG

Efter en lyckad spelning på Avicii Arena i juni kommer 50 Cent tillbaka i oktober för att erövra Scandinavium!

Det kommer att bli en oförglömlig spelning med hans hitlåtar som har haft en stor påverkan på hiphopindustrin. Under sin tid i rampljuset har han blivit känd som en av de mest talangfulla och produktiva rapparna någonsin. Ingen kan ha missat den legendariska rapparens deltagande i årets Super Bowl Halftime Show när han spelade sin stora hit ’In Da Club’ och där flera andra stora namn inom hiphopen medverkade. Grammy-vinnaren 50 Cent har åstadkommit mycket i sin karriär som tyder på att han är en av de mest omtyckta artisterna, både hos kollegorna och publiken.

Upplev den oförglömliga stämningen på plats i arenan när 50 Cent kliver upp på scen för att framföra old school rap – köp biljett nu!

Säkra dina biljetter till 50 Cent på Scandinavium den 6 oktober 2022!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kronor per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att;
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.