INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
22
jun

50 Cent • Stockholm

Avicii Arena
Golden Circle (Främre Ståplats) 1995 kr
Ståplats 1195 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1195 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 1095 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

50 CENT

+ Special guest

ONSDAG, 22-06-2022 19:30 | AVICII ARENA, STOCKHOLM

Den legendariska rapparen 50 Cent kommer till Sverige för en oförglömlig spelning med hans hitlåtar som har haft en stor påverkan på hiphopindustrin. Under sin tid i rampljuset har han blivit känd som en av de mest talangfulla och produktiva rapparna någonsin. Senast var han aktuell med sitt deltagande i Super Bowl Halftime Show när han spelade sin stora hit ’In Da Club’ och där flera andra stora namn inom hiphopen uppträdde. Grammy-vinnaren 50 Cent har åstadkommit mycket i sin karriär som tyder på att han är en av de mest omtyckta artisterna, både hos kollegorna och publiken.

Upplev den oförglömliga stämningen på plats i arenan när 50 Cent kliver upp scen – köp biljett nu!

Säkra dina biljetter till 50 Cent på Avicii Arena den 22 juni 2022.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.