INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

köp biljett nu!
05
okt

Alan Walker

Annexet, Stockholm

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ALAN WALKER

Walkerverse The Tour

ONSDAG, 2022-10-05 19:30
ANNEXET, STOCKHOLM

Alan Walker tar sin turné till Sverige med ett stopp bakom DJ-bordet på Annexet. Konserten blir ett tillfälle att ansluta sig till dans och allsång med tanke på alla arenor DJn tidigare har fyllt med sin massiva publik. Världsartistens fanskara har ständigt utökats sedan debutsingeln ”Faded” från 2015 och därtill anses Alan Walker vara en av de största inom elektronisk musik. Numera är DJn ofta en av headliners på musikfestivaler, såsom på årets Summerburst där han uppträdde i början av juni. Efter hans mycket omtalade setlist på festivalen är det många som ser fram emot chansen att återigen uppleva stämningen av alla monsterhits i en storartad arenaspelning!

Säkra din biljett till Alan Walker på Annexet i Stockholm den 5 oktober 2022!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.