INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
25
mar

Albin Lee Meldau

Avicii Arena, Stockholm
Främre Parkett (Sittplats) 1795 kr
Mitten Parkett (Sittplats) 1395 kr
Parkett (Sittplats) 1195 kr
Bästa Sittplats (Främre Långsida) (Läktare A) 1295 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 1095 kr
Bra Sittplats (Långsida Nedre) (Läktare B) 895 kr
Bra Sittplats (Långsida Övre) (Läktare B) 795 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ALBIN LEE MELDAU

And Friends

LÖRDAG, 2023-03-25 18:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Albin Lee Meldau kliver upp på den stora scenen tillsammans med sina musikaliska vänner och en 65 personer stark symfoniorkester kallad ”Gränslandet SYMFONIORKESTERN”.

Några av många omtyckta låtar av Albin är ”Josefine”, ”Forget About Us”, och ”På riktigt”. Han är känd för att alternera svenska och engelska i sina verk. Då Albin nu är aktuell med nytt material på svenska passar han på att bjuda in till en oförglömlig konsert i Avicii Arena.

Det kommer att bli mycket speciell kväll med underbar musik från en av landets mest älskade artister tillsammans med vänner i många stråkar och blås.

Säkra din biljett till Albin Lee Meldau på Avicii Arena i Stockholm den 25 mars 2023!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.