INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

OBS! KONSERTEN ÄR FRAMFLYTTAD TILL DEN 15 JUNI 2021. BILJETTER TILL TIDIGARE KONSERTDATUM GÄLLER.
15
jun

Alicia Keys (Stockholm)

Globen
Bra Sittplats (Läktare B) (Kortsida) 745 kr
Bra Sittplats (Läktare B) (Långsida) 895 kr
Bra Sittplats (Läktare A) (Kortsida) 995 kr
Bästa Sittplats (Läktare A) (Långsida) 1195 kr
Parkett (Sittplats) 995 kr
Bra Parkett (Sittplats) 1195 kr
Bästa Parkett (Sittplats) 1395 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ALICIA KEYS

ALICIA KEYS – I GLOBEN

Megastjärnan kommer till Sverige! Alicia Keys gör inträde i Globen och kommer spränga stället i luften med sin enorma energi. Det är ungefär 100% chans att fans kommer från hela Sverige för att hjälpa henne! Vad du än gör så vill du inte missa denna sällsynta fest!
Boka biljetterna omedelbart innan det är för sent!

Säkra din biljett till Alicia Keys i Globen den 15 juni 2021!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.