INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp din Biljett Nu!
11
Dec

ASAP Rocky (Stockholm)

Globen
Sittplats (Läktare) 795 kr
Bra Sittplats (Läktare B) 845 kr
Bra Sittplats (Läktare A) 895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ASAP ROCKY

ASAP ROCKY KOMMER TILL Sverige- INTAR GLOBEN

Nu kommer taket på Globen lyfta när ASAP Rocky kommer till Sverige. Rapparen har en lika mångfaldig karriär som han har grymma rytmer.
Det är inget man vill missa, och det vet hans fans om, och de kommer flockas då spelningen blir av på grund av massivt stöd från dem. Det innebär att biljetterna kommer gå åt som smör, så vänta inte med att boka!

Säkra din biljett till ASAP Rocky på Globen i Stockholm den 11 December 2019!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.
Bra Sittplats (Läktare A) = Läktare A Långsida/Kortsida

Bra Sittplats (Läktare B) = Läktare B Långsida/Kortsida