INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

köp biljett nu!
sön
11
aug 2024
15:00

Atlético de Madrid – Juventus

Ullevi, GÖTEBORG
Bästa Sittplats (Nedre Långsida Central)
1595 kr
Bra Sittplats (Nedre Långsida)
1495 kr
Bra Sittplats (Övre Långsida Central)
1445 kr
Bra Sittplats (Övre Långsida)
1395 kr
Sittplats (Övre Långsida)
1295 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ATLÉTICO DE MADRID
– JUVENTUS

SÖNDAG, 2024-08-11 15:00
ULLEVI, GÖTEBORG

Efter åtta års väntan kommer Ullevi att stå värd för en stormatch med två av Europas främsta fotbollsklubbar i den sista och mest avgörande försäsongsmatchen. Atlético de Madrid möter Juventus på Ullevi i Göteborg den 11 augusti. Både Juventus och Atlético de Madrid stoltserar med stora namn, med många spelare som nyligen deltagit i fotbolls-EM och Copa America. Juventus har 13 spelare från sommarens mästerskap, medan Atlético Madrid har 10.

Säkra din biljett till Atlético de Madrid – Juventus på Ullevi i Göteborg den 11 augusti 2024!

Alla, oavsett ålder, måste ha biljett för att komma in på arenan. Barn under 13 år går in i målsmans sällskap.
VIKTIGT: Det råder väskförbud på evenemang i enlighet med beslut från Polismyndigheten.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.