INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

10
Aug

Atletico Madrid VS Juventus

Friends Arena
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare 1) 1595 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare 2) (Lounge Acess) (18år) (VIP Entre) 1495 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare 2) 1395 kr
Bra Sittplats (Kurva) (Läktare 1,2) 1095 kr
Bästa Sittplats (Kortsida) (Läktare 1,2) 995 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare 3) 895 kr
Bra Sittplats (Kurva) (Läktare 3) 695 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare 3) 495 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ATLETICO MADRID VS. JUVENTUS!

INTERNATIONAL CHAMPIONS CUP – FRIENDS ARENA

Fram med kalendrarna, den tionde augusti kommer Champions Cup till Sverige med Atlético Madrid och Juventus för att göra upp!

Detta är det sista stormötet för turneringen detta året, ingen vill missa detta. All som älskar fotboll kommer vara där, vänta inte med att hänga med och vara med om en av årets största matcher! Matchen kommer stå på Friends Arena, biljetter kommer gå åt snabbt och det bästa är att boka direkt!​

Säkra din biljett till Atletico Madrid vs Juventus i Stockholm den 10 augusti 2019!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.