INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

05
Dec

Avicii Tribute Concert

Friends Arena
Sittplats (Läktare) 795 kr
Bra Sittplats (Läktare) 1295 kr
Bästa sittplats (Läktare) 1395 kr
Ståplats 1795 kr
Golden Circle (Främre Ståplats) 2495 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

AVICII TRIBUTE CONCERT

AVICII TRIBUTE CONCERT – PÅ FRIENDS ARENA I STOCKHOLM

Den största DJ-stjärnan ska hyllas med en konsert där några av de största i genren kommer medverka. Bland annat David Guetta och Kygo tillsammans med många andra kommer inta scenen i Stockholm. Den svenska stjärnan förändrade musikscenen med sin musik och under sin tid var han den absolut största levande artisten på Spotify med bland annat hitlåten ”Levels”.

Konserten sker för att hedra Tim ”Avicii” Bergling genom att öka medvetenheten om mental hälsa. Ett hedervärt syfte som hans föräldrar står bakom till ett hundra procent.
Det innebär att du absolut inte vill missa detta, så boka dina biljetter omedelbart!

Säkra din biljett till Avicii Tribute Concert den 5 December 2019!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns 18 år för Golden Circle och Ståplats. Åldersgräns 13 år för Läktare Sittplats.
Sittplats (Läktare) = Läktare 3 Långsida/Kortsida/Sidosikt
Bra Sittplats (Läktare) = Läktare 2 Långsida/Kortsida/Sidosikt
Bästa Sittplats (Läktare) = Läktare 1 Långsida/Kortsida/Sidosikt