INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

KÖP BILJETT NU!
07
sep

Bill Burr Live

Avicii Arena, Stockholm
Parkett (Sittplats) 1995 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1695 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 1095 kr
Bra Sittplats (Långsida Nedre) (Läktare B) 1045 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

BILL BURR LIVE

Amerikansk stand-up

TORSDAG, 2023-09-07 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Den Emmy- och Grammy-nominerade amerikanska ståupparen, komikern och skådespelaren Bill Burr kommer till Avicii Arena! Det kommer att bli en show fylld med knivskarp och ofiltrerad humor som kommer få publiken att brista ut i skratt. Bill Burr har en enorm fanskara världen över som längtar efter att få uppleva honom live på scen. Humorshowen i Sverige kommer att bli oförglömlig!

Missa inte upplevelsen i arenan när en av de främsta stand up-komikerna kommer till Sverige med sin humorshow!

Säkra din biljett till Bill Burr Live på Avicii Arena i Stockholm den 7 september 2023.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.