INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
13
sep

blink-182

Avicii Arena, Stockholm
Bakre Ståplats 995 kr
Bästa Sittplats (Främre Långsida) (Läktare A) 1095 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 995 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 795 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 695 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

BLINK-182

Tour 2023

ONSDAG, 2023-09-13 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Det multiplatinasäljande och prisbelönta bandet blink-182 har gladeligen meddelat att kommer att dra ut på sin största turné någonsin med ett stopp i Sverige!

Världsturné som återförenar Mark Hoppus, Tom DeLonge och Travis Barker för första gången på nästan 10 år. Bandet släpper också sin nya singel ”Edging” den 14 oktober vilket är första gången trion har spenderat tid tillsammans i studion på nästan ett decennium.

Säkra din biljett till blink-182 på Avicii Arena i Stockholm den 13 september 2023.

Åldersgräns: 13+
VIKTIGT: Leverans av biljetter till denna konsert sker nära inpå konsertdatum.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.