Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
lör
27
apr 2024
20:00

Bryan Adams – So Happy It Hurts Tour

Hovet, STOCKHOLM
Bästa Sittplats (Läktare) (Långsida)
1495 kr 1295 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Långsida)
1395 kr 1195 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

BRYAN ADAMS

SO HAPPY IT HURTS TOUR

LÖRDAG, 2024-04-27 20:00
HOVET, STOCKHOLM

Återigen är vi hyllade att få konserter med Bryan Adams i Sverige! Under 2024 kommer Bryan Adams med sin turné ”So Happy It Hurts Tour” till Scandinavium i Göteborg den 26 april och Hovet i Stockholm den 27 april.

Bryan Adams är utan tvekan en av de liveartisterna som publiken ser fram emot som mest att få se på scen. Han är känd för att ge publiken en magisk upplevelse med sin fängslande röst och scen-performance. Sällan rekommenderar man ungarna att sluta med skolan, men 15-årige Bryan gjorde det trots allt för att ha tid till musiken. Han har satsat rätt i och med sin karriär som har varat över fyra årtionden och som har bestått av många albumsläpp. Han har 17 album bakom sig, bl.a Grammy-nominerade ”So Happy It Hurts” från 2022.

Säkra dina biljetter till Bryan Adams på Hovet i Stockholm den 27 april 2024!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang