INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp din Biljett Nu!
14
mar

Bryan Adams (Stockholm)

Globen
Ståplats 995 kr
Sittplats (Läktare) 845 kr
Bra Sittplats (Läktare B) (Långsida) 895 kr
Bra Sittplats (Läktare A) (Kortsida) 1195 kr
Bästa Sittplats (Läktare A) (Långsida) 1295 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

BRYAN ADAMS

BRYAN ADAMS – PÅ GLOBEN

Återigen är vi hyllade att få gästa Bryan Adams i Sverige! Denna fantastiska liveartist är utan tvekan en av de mest efterlängtade här hos oss. Bryan Adams är känd för att ge publiken en magisk upplevelse tack vore sin fängslande röst och scen-performance. Sällan rekommenderar man ungarna att sluta med skolan men 15-årige Bryan gjorde det trots allt för att ha tid till musiken. Han har satsat rätt.

Säkra din biljett till Bryan Adams på Globen i Stockholm den 14 Mars 2020!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum Evenemang Arena Datum
Bryan Adams (Malmö) Malmö Arena 2020-03-15 Biljetter Bryan Adams (Malmö) Malmö Arena 15/03-2020
Bryan Adams (Göteborg) Scandinavium 2020-03-13 Biljetter Bryan Adams (Göteborg) Scandinavium 13/03-2020