Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

17
okt

Cher

Friends Arena
Sittplats (Läktare 3) 795 kr
Bra Sittplats (Läktare 2) 945 kr
Bästa Sittplats (Läktare 1) 1195 kr
Mitten Parkett (Sittplats) (Rad 25) 1595 kr
Främre Parkett (Sittplats) (Rad 4) 1995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Cher

CHER – PÅ FRIENDS ARENA
STOCKHOLM 19:30

Den 72-årige Cher från USA ska äntligen besöka Sverige efter 14 år. Cher har verkligen fått kämpa som artist innan hennes namn blev känd för hela världen. Hon blev känd på 60-talet men slog igenom på stort som soloartist med låten ”Believe” som än idag är favoriten för många. Cher har bytt stilar många gånger under sin karriär, har vunnit en Rockbjörn, en Emmy, tre Golden Globe, en Grammis och en Oscar. Efter att ha spelat i filmen ”Mamma Mia” har hennes tolkning av Abbas låtar blivit en succé och mest sålda album av kvinnliga artister för 2018 i USA.

Säkra din biljett till Cher den 17 oktober 2019

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
Bästa Sittplats (Läktare 1) = Läktare 1 Långsida/Kortsida
Bra Sittplats (Läktare 2) = Läktare 2 Långsida/Kortsida
Sittplats (Läktare 3) = Läktare 3 Långsida/Kortsida