Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

OBS! EVENEMANGET ÄR FLYTTAD FRÅN GLOBEN TILL CIRKUS! DET KOMMER ATT BLI 12 SHOWER. SHOWERNA PÅ CIRKUS I BÖRJAN AV 2021 HAR FLYTTAS FRAM TILL HÖSTEN 2021. DE NYA ERSÄTTNINGSDATUMEN FINNER DU I TEXTEN FÖR EVENEMANGET. NYA BILJETTER KOMMER ATT LEVERERAS SÅ SNART SOM MÖJLIGT.
04
jun

Danny Saucedo (Stockholm)

Globen

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

DANNY SAUCEDO

DANNY SAUCEDO – I GLOBEN

EVENEMANGET ÄR FLYTTAD FRÅN GLOBEN TILL CIRKUS!
Det kommer att bli 12 shower hösten 2021.

Följande ändringar har gjorts, se nedan:
Premiär torsdag 21 januari ersätts med premiär torsdag 7 oktober
Fredag 22 januari ersätts med fredag 8 oktober
Lördag 23 januari ersätts med lördag 9 oktober (matiné/kväll)

Onsdag 27 januari ersätts med torsdag 21 oktober
Torsdag 28 januari ersätts med torsdag 14 oktober
Fredag 29 januari ersätts med fredag 15 oktober
Lördag 30 januari ersätts med lördag 16 oktober (matiné/kväll)

Fredag 5 februari ersätts med fredag 22 oktober
Lördag 6 februari ersätts med lördag 23 oktober (matiné/kväll)

Popstjärnan kommer till Globen med sin föreställning ”The Run(A)way Show”. Den svenska ikonen kommer ge en upplevelse som aldrig förr och ni vill inte missa det för allt i världen. Tveka inte att fixa biljetterna omedelbart!

Säkra din biljett till Danny Saucedo.

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns: Ståplats 18 år. Läktare 18 år, 13 år med målsman.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.
Bra Sittplats (Läktare A) = Läktare A Långsida/Läktare A Kortsida
Bra Sittplats (Läktare B) = Läktare B Långsida/Läktare B Kortsida