Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

OBS! EVENEMANGET ÄR FLYTTAD TILL CIRKUS! DET KOMMER ATT BLI NIO FÖRESTÄLLNINGAR MED FÖLJANDE DATUM: 21/1-23/1, 27/1-30/1 OCH 5/2-6/2. NYA BILJETTER KOMMER ATT LEVERERAS UNDER HÖSTEN.
04
jun

Danny Saucedo (Stockholm)

Globen

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

DANNY SAUCEDO

DANNY SAUCEDO – I GLOBEN
OBS! EVENEMANGET ÄR FLYTTAT TILL CIRKUS!
Det kommer att bli nio föreställningar.
Följande datum gäller: 21/1-23/1, 27/1-30/1 och 5/2-6/2.

Nya biljetter kommer att levereras under hösten.

Popstjärnan kommer till Globen med sin föreställning ”The Run(A)way Show”. Den svenska ikonen kommer ge en upplevelse som aldrig förr och ni vill inte missa det för allt i världen. Tveka inte att fixa biljetterna omedelbart!

Säkra din biljett till Danny Saucedo.

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns: Ståplats 18 år. Läktare 18 år, 13 år med målsman.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.
Bra Sittplats (Läktare A) = Läktare A Långsida/Läktare A Kortsida
Bra Sittplats (Läktare B) = Läktare B Långsida/Läktare B Kortsida