INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

19
Maj

Elton John (Göteborg) (19:30)

Scandinavium
Sittplats (Singelplats) (Läktare) 2495 kr
Parkett (Singelplats) (Rad 31) 2695 kr
Bästa Sittplats (Singelplats) (Läktare) 2795 kr
Fämre Parkett (Singelplats) (Rad 15) 2895 kr
Bra Sittplats (Övre Långsida) 2995 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortisda) 3295 kr
Bästa Sittplats (Nedre Långsida) 3495 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

ELTON JOHN ÅKER UT PÅ TRE ÅR LÅNG AVSKEDSTURNÉ – KOMMER TILL GÖTEBORG 2019

Turnén som tar honom över hela världen spänner över tre år och innebär över 300 konserter. Den går under namnet ”Farewell Yellow Brick Road” och startar i USA i september 2018 och når Europa i april 2019. Den 19 maj 2019 är det Sveriges tur, med en konsert på Scandinavium i Göteborg. Eltons nya scenproduktion för turnén kommer ta publiken på en musikalisk och visuell resa som sträcker sig över en 50-årig karriär full av hits och oförglömliga klassiker, på ett sätt som ingen sett tidigare.

Missa inte chansen att ta ett avsked från ett av populärkulturens absolut viktigaste och största namn genom alla tider.

Säkra din biljett till Elton John på Scandinavium i Göteborg den 19 maj 2019!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
Sittplats (Singelplats)(Läktare) = Övre Långsida
Bra Sittplats (Singelplats)(Läktare) = Nedre Kortsida
Bästa Sittplats (Singelplats)(Läktare) = Nedre Långsida