INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

köp biljett nu!
15
dec

En Vinterkväll med Peter Jöback

Malmö Arena, MALMÖ

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.


EN VINTERKVÄLL MED
PETER JÖBACK

FREDAG, 2023-12-15 19:30
MALMÖ ARENA, MALMÖ

Tjugo år efter studioalbumet ”Jag kommer hem igen till jul” åker Peter Jöback ut på sin första julturné sedan 2009. I turnén, med namnet ”En Vinterkväll med Peter Jöback”, kommer Peter Jöback framföra sina julklassiker som för många är givna att lyssna på under vintern och dess ljuvliga högtider. Showerna med Peter Jöbacks entusiastiska närvaro och musik från scen kommer att ge upphov till glädje och en varm gemenskap i den stora arenaturnén.

Upplev stämningen i publiken med den varma gemenskapen under en krispig och gnistrande högtidskväll med julmusik av Peter Jöback!

Säkra din biljett till ”En Vinterkväll med Peter Jöback” på Malmö Arena i Malmö den 15 december 2023.

Åldersgräns: Ingen.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle..
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang