INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
06
maj

Eros Ramazzotti

Avicii Arena, Stockholm
Mitten Parkett (Sittplats) 1695 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1395 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 995 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 945 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

EROS RAMAZZOTTI

Battito Infinito World Tour

LÖRDAG, 2023-05-06 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Eros Ramazzotti möter sin svenska publik igen i sin kommande världsturné! Den italienska popstjärnan har sedan starten av sin karriär 1985 nått ut till en internationell publik, vilket gör Eros Ramazzotti utan tvekan till en av de största artisterna. I Sverige tog vi tidigt Eros Ramazzotti till våra hjärtan. Under 90-talet blev albumet ”Dove c’è musica” och ”Tutte storie” stora favoriter och 2008 var samlingsalbumet ”e²” den näst mest sålda skivan i Sverige. Efter att han 2019 gjorde sin första konsert i Sverige på tio år är det många som ser fram emot chansen att återigen uppleva stämningen av nytt material på repertoaren i en storartad arenaspelning.

Säkra dina biljetter till Eros Ramazzotti på Avicii Arena den 6 maj 2023!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.