INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
27
jun

Five Finger Death Punch • Sandviken

Göransson Arena

Måndag, kl. 19:30

Ståplats 995 kr
Bra Sittplats (Läktare) 995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

FIVE FINGER DEATH PUNCH

FIVE FINGER DEATH PUNCH – I SANDVIKEN PÅ GÖRANSSON ARENA

Som vi har längtat har nu Five Finger Death Punch, ett av världens högst prisade band inom heavy metal, meddelat att de kommer till Sverige i sin Europaturné under 2022. Konserten blir en kväll för er som har längtat efter att live uppleva stenhård och tung metal. Att bandet fyller arenor världen över bevisar att folk väntar ivrigt på en spelning med den stenhårda rösten av Ivan ”The Terrible” Moody i ett extremt kraftfullt sound.

Det innebär att du absolut inte vill missa Five Finger Death Punch, så köp dina biljetter omedelbart!

Säkra din biljett till FFDP den 27 juni 2022 på Göranson Arena i Sandviken!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.
Åldersgräns på konserten är 13 år.
COVID-19 information:
Smittskydds- och försiktighetsåtgärder kan komma att användas på evenemanget för att följa föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten och lokala myndigheter på evenemangsdatumet. Eventuella åtgärder kan exempelvis ha vidtagits utifrån vad som gäller för evenemang som använder vaccinationsbevis samt vad som gäller för de som inte gör det.