INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

20
Feb

Ghost

Scandinavium
Bra Sittplats (Övre Läktare) 795 kr
Bra Sittplats (Nedre Läktare) 995 kr
Ståplats 1295 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

GHOST ÄR TILLBAKA!

Hyllade, prisbelönta och ett av världens mest älskade metalband. Bandet spelar på arenor i New York och Los Angeles – och i februari kommer ”A Pale Tour Named Death” till Scandinavium i Göteborg och Ericsson Globe i Stockholm.
Ghost har alltid utmanat och skapat rubriker. Det är ett band som tagit över världen och har fans över hela jordklotet. Fansen har i flera år följt bandets mytiska och ockulta berättelser inlindat i metalmusik som vågar ta för sig och som cementerar Ghosts plats som ett av de viktigaste rock- och metalbanden just nu.

Säkra din biljett till Ghost på Scandinavium i Göteborg den 20 februari 2019!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
Bra Sittplats (Övre Läktare) = Långsida Övre Läktare/Kortsida Övre Läktare
Bra Sittplats (Nedre Läktare) = Långsida Nedre Läktare/Kortsida Nedre Läktare

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum Evenemang Arena Datum
Ghost Globen 2019-02-23 Biljetter Ghost Globen 23/02-2019