INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp din Biljett Nu!
01
maj

Ghost | Malmö

Malmö Arena

Söndag, kl. 19:00

Golden Circle (Främre Ståplats) 1095 kr
Ståplats 845 kr
Bra Sittplats (Nedre Läktare) 995 kr
Sittplats (Övre Läktare) 795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

GHOST

GHOST – ”IMPERATOUR – EUROPE 2022” – PÅ MALMÖ ARENA I MALMÖ

Det hyllade och prisbelönta svenska metalbandet Ghost drar ut på en europaturné namnsatt till ”IMPERATOUR – EUROPE 2022” med två stopp i Sverige. Under april och maj kommer Grammy Award vinnarna att sprida sin mörka musik med support av Uncle Acid & The Deadbeats och Twin Temple.

Nyligen släppte Ghost sin första låt på två år, ”Hunter’s Moon”, som är soundtracket till den nysläppta filmen ”Halloween Kills” och det råder inga tvivel på att de är ett av Sverige allra största band. Med trollbundna fans i alla världens hörn som resulterar till utsålda arenor världen över fortsätter det mytomspunna bandet att växa.

Det innebär att du absolut inte vill missa Ghost, så köp dina biljetter omedelbart!

Säkra din biljett till Ghost den 1 maj 2022 kl. 19:00 på Malmö Arena i Malmö.

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum Evenemang Arena Datum
Ghost Stockholm Avicii Arena 2022 Ghost | Stockholm Avicii Arena 2022-04-29 Biljetter Ghost Stockholm Avicii Arena 2022 Ghost | Stockholm Avicii Arena 29/04-2022