Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu! Framflyttat*
27
aug

Håkan Hellström • Tredje extrakonserten • Göteborg

Ullevi
Ståplats 995 kr
Bästa Sittplats (Ullevi Lounge) (Gäst Läktare) 1195 kr
Bästa Sittplats (Sekt. M1) 695 kr
Bästa Sittplats (Sekt. E1-E2) 1195 kr
Bästa Sittplats (Sekt. S1,S2) 1195 kr
Bra Sittplats (Sekt. U1-U2, Ä3-Ä4) 995 kr
Bra Sittplats (Sekt. N7) 995 kr
Bra Sittplats (Sekt. A3) 845 kr
Sittplats (Läktare) 745 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

HÅKAN HELLSTRÖM PÅ ULLEVI

HÅKAN HELLSTRÖM – PÅ ULLEVI I GÖTEBORG – DEN TREDJE EXTRAINSATTA KONSERTEN

Den kritikerrosade göteborgaren kommer hem! Det är dags att fira med storslagen konsert då det nu är 20 år sedan stjärnan slog igenom med ”Känn ingen sorg för mig”.
Som alltid kommer biljetterna gå åt som smör i solsken, så se till att fixa dem tidigt för denna liveshowen kommer bara en gång!

Med en fantastisk musiker som denne kommer man få en upplevelse som följer med en resten av livet. Speciellt med de extremt känslosamma texterna och Hellströms fantastiska förmåga att förmedla det med varje ton!

Det innebär att du absolut inte vill missa detta, så boka dina biljetter omedelbart till Håkan Hellström den 27 augusti 2022!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.
Åldersgräns på arenan är 13 år.
Sittplats (Läktare) = Övre Långsida/Övre Kortsida
Bra Sittplats (Läktare) = Övre Långsida/Nedre Bakre Långsida
Bästa Sittplats (Läktare) = Nedre Långsida
Singelplats = Vid köp av mer än 1 biljett så sitter man inte bredvid varandra
* Konserten är framflyttad till den 27 augusti 2022. Biljetter med datumen 29 augusti 2020 och 28 augusti 2021 gäller fortsatt på det framflyttade datumet.
COVID-19 information:
Smittskydds- och försiktighetsåtgärder kan komma att användas på evenemanget för att följa föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten och lokala myndigheter på evenemangsdatumet. Eventuella åtgärder kan exempelvis ha vidtagits utifrån vad som gäller för evenemang som använder vaccinationsbevis samt vad som gäller för de som inte gör det.