INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

OBS! KONSERTEN ÄR FRAMFLYTTAD TILL DEN 1 MARS 2021. BILJETTER TILL TIDIGARE KONSERTDATUM GÄLLER.
01
mar

Harry Styles (Stockholm)

Globen
Sittplats (Läktare C) 2795 kr
Bra Sittplats (Läktare B) 3195 kr
Bra Sittplats (Läktare A) 3495 kr
Parkett (Sittplats) 3995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

HARRY STYLES

HARRY STYLES PÅ VÄRLDSTURNÉ- INTAR GLOBEN

En av de största popstjärnorna som lever idag! Harry Styles kommer till Sverige som en del av sin turné ”Love on Tour” och tar med sig stjärnskottet King Princess. Som en av medlemmarna i One Direction har han en extremt härlig sångröst som väcker känslor hos alla som hör den. Vad ni än gör så missa inte detta oförglömliga eventet.

Säkra din biljett till Harry Styles på Globen i Stockholm den 1 mars 2021!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.
Bra Sittplats (Läktare A) = Läktare A Långsida/Kortsida
Bra Sittplats (Läktare B) = Läktare B Långsida/Kortsida