INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

OBS! **Harry Styles konsert den 1 mars 2021 kommer att flyttas fram och nytt datum meddelas inom kort. BILJETTER TILL TIDIGARE KONSERTDATUM GÄLLER.
01
mar

Harry Styles (Stockholm)

Globen
Bra Sittplats (Läktare B) 2795 kr
Sittplats (Läktare C) 2195 kr
Bra Sittplats (Singelplats) (Läktare A) 1795 kr
Bra Sittplats (Singelplats) (Läktare B) 1495 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

HARRY STYLES

HARRY STYLES PÅ VÄRLDSTURNÉ- INTAR GLOBEN

En av de största popstjärnorna som lever idag! Harry Styles kommer till Sverige som en del av sin turné ”Love on Tour” och tar med sig stjärnskottet King Princess. Som en av medlemmarna i One Direction har han en extremt härlig sångröst som väcker känslor hos alla som hör den. Vad ni än gör så missa inte detta oförglömliga eventet.

Säkra din biljett till Harry Styles på Globen i Stockholm den 1 mars 2022!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
Bra Sittplats (Läktare A) = Läktare A Långsida/Kortsida
Bra Sittplats (Läktare B) = Läktare B Långsida/Kortsida
Singelplats = Vid köp av mer än 1 biljett så sitter man inte bredvid varandra