INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Nytt datum och ny arena*
29
jun

Harry Styles • Stockholm

Tele2 Arena
Ståplats 3995 kr
Bästa Sittplats (Främre Nedre Långsida) 3795 kr
Bästa Sittplats (Nedre Långsida) 3595 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida) 3395 kr
Bra Sittplats (Övre Långsida) 3195 kr
Sittplats (Övre Kortsida) 2995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

HARRY STYLES

Love on Tour

ONSDAG, 29-06-2022 19:30 | TELE2 ARENA, STOCKHOLM

En av de största popstjärnorna som lever idag! Harry Styles kommer till Sverige som en del av sin turné ”Love on Tour” och tar med sig stjärnskottet King Princess. Som en av medlemmarna i One Direction har han en extremt härlig sångröst som väcker känslor hos alla som hör den. Vad ni än gör så missa inte detta oförglömliga eventet.

Säkra din biljett till Harry Styles på Tele2 Arena i Stockholm den 29 juni 2022!

Åldersgräns för denna konsert: 13 år.
Leverans av biljetter till denna konsert sker nära inpå konsertdatumet.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.
*Konserten med Harry Styles den 1 mars 2021 på Avicii Arena (fd Globen) blev framflyttad till ett då obestämt datum. Arrangören har nu bekräftat att Harry styles istället kommer att genomföra sin konsert den 29 juni 2022 på Tele2 Arena. Biljettinnehavare till den numera inställda konserten på Avicii Arena har möjlighet att motta nya likvärdiga biljetter till konserten som kommer att gå av stapeln i Tele2 Arena. För mer info, kontakta kundtjänst: info@hassesevenemangsbiljetter.se