INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

26
nov

Hozier – Unreal Unearth Tour 2023

Avicii Arena, STOCKHOLM
Ståplats 995 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1195 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 945 kr
Bra Sittplats (Långsida Nedre) (Läktare B) 895 kr
Bra Sittplats (Långsida Övre) (Läktare B) 845 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

HOZIER

UNREAL UNEARTH TOUR 2023
Special guests: The Last Dinner Party

SÖNDAG, 2023-11-26 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Den berömda sångaren Hozier från Irland drar ut på världsturné med en konsert på Avicii Arena för att erbjuda en underbar kväll bestående av hans låtar med djupa budskap!

Hozier slog igenom stort med debutsingeln Take me to church. Låten toppade låtlistorna tack vare den gospelfärgade samtidsbluesen spelandes på ett entusiastiskt sätt som publiken är hängivna till än i dag. Efter debutsingeln har fanskaran vuxit och publiken väntar i skrivandets stund på att albumet Unreal Earth ska släppas den 18 augusti. Detta innebär att vi kommer att få hör nya mästerverk från scen under konserten.

Säkra din biljett till Hozier på Avicii Arena i Stockholm den 26 november 2023!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.