INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

köp biljett nu!
01
dec

Idolfinalen 2023

Avicii Arena, STOCKHOLM
Parkett (Sittplats) 1145 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 995 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 895 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 645 kr
Bra Sittplats (Långsida Nedre) (Läktare B) 595 kr
Bra Sittplats (Långsida Övre) (Läktare B) 545 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

IDOLFINALEN 2023

+ Gästartister som avslöjas senare

FREDAG, 2023-12-01 19:00
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Var med på plats i arenan under direktsändningen när finalisterna av Idol 2023 tävlar om att bli Idolvinnare! På scen kommer även gästartister att framträda, vilka avslöjas löpande. Det är en alldeles otrolig upplevelse att under TV-sändningen sitta bland publiken, ha möjligheten att se stora stjärnor på scen och framför allt se starten av karriären för kommande stora artister.

Idol är en av Sveriges mest populära folkfester som har många år på nacken, med stora stjärnor som fötts ur spektaklet såsom Darin, Jay Smith och Amanda Jenssen. Varje år försöker tusentals människor ta plats i tävlingen och endast ett fåtal lyckas komma in och endast ett fåtal av dem lyckas ta sig till finalen.

Säkra din biljett till Idolfinalen på Avicii Arena i Stockholm den 1 december 2023!

Ingen åldersgräns. Barn under 13 år måste gå i målsmans sällskap. Platsen måste intas senast kl 19:15 eftersom detta är en TV-sändning.
VIKTIGT: Leverans av biljetter till denna konsert sker nära inpå konsertdatum.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.