Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp dina plåtar nu!
17
dec

In Flames

Scandinavium, Göteborg
Ståplats 995 kr 895 kr
Bästa Sittplats (Nedre Långsida) 995 kr 895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

IN FLAMES

+ At The Gates + Imminence + Orbit Culture

LÖRDAG, 2022-12-17 19:30
SCANDINAVIUM, GÖTEBORG

Metalbandet In Flames, med support av vännerna i At The Gates, Imminence och Orbit Culture kommer till Scandinavium!

In Flames kännetecknas främst för sin starka vilja att vara nyskapande sedan bildandet 1990 i den melodiska death metal-genren som är hårt bunden av många oskrivna regler. Tack vare det är In Flames ett av världens mest inflytelserika och älskade metalband med fans över hela världen som ivrigt vill skaka loss till en innovativ spelning inom genren de älskar. Med den senaste singeln “The Great Deceiver” som släpptes den 1 augusti tar bandet med sig de berömda vännerna i At The Gates, Imminence och Orbit Culture till två spelningar i Sverige. Dessa band går alla, på sitt eget sätt, i frontlinjen för metalmusik och därför är det en ynnest att få se dem tillsammans på samma scen.

Skriv upp datumet och platsen i din kalender, Och köp dina plåtar på direkten!

Säkra dina biljetter till In Flames tillsammans med vänner på Scandinavium i Göteborg den 17 december 2022.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum
In Flames In Flames Hovet, Stockholm 2022-12-16 19:30 Biljetter In Flames In Flames Hovet, Stockholm 16/12-2022 19:30