INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp dina plåtar nu!
16
Dec

In Flames • Stockholm

Hovet
Ståplats 995 kr
Bästa Sittplats (Läktare) (Långsida) 995 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida) 895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

IN FLAMES

+ At The Gates + Imminence + Orbit Culture

FREDAG, 2022-12-16 19:30
HOVET, STOCKHOLM

Metalbandet In Flames, med support av vännerna i At The Gates, Imminence och Orbit Culture kommer till Hovet!

In Flames kännetecknas främst för sin starka vilja att vara nyskapande sedan bildandet 1990 i den melodiska death metal-genren som är hårt bunden av många oskrivna regler. Tack vare det är In Flames ett av världens mest inflytelserika och älskade metalband med fans över hela världen som ivrigt vill skaka loss till en innovativ spelning inom genren de älskar. Med den senaste singeln ”The Great Deceiver” som släpptes den 1 augusti tar bandet med sig de berömda vännerna i At The Gates, Imminence och Orbit Culture till två spelningar i Sverige. Dessa band går alla, på sitt eget sätt, i frontlinjen för metalmusik och därför är det en ynnest att få se dem tillsammans på samma scen.

Skriv upp datumet och platsen i din kalender, Och köp dina plåtar på direkten!

Säkra dina biljetter till In Flames tillsammans med vänner på Hovet i Stockholm den 16 december 2022.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. Biljett Nu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum Evenemang Arena Datum
In Flames In Flames • Göteborg Scandinavium 2022-12-17 Biljetter In Flames In Flames • Göteborg Scandinavium 17/12-2022