INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
22
feb

Jason Derulo – Nu King Tour

Annexet, STOCKHOLM
Ståplats 995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

JASON DERULO

NU KING TOUR

TORSDAG, 2024-02-22 19:30
ANNEXET, STOCKHOLM

Den hyperaktuella artisten Jason Derulo beger sig ut på världsturnén ”NU KING TOUR” med ett stopp i Sverige på Annexet!

Jason Derulo är en väldigt mångsidig artist med sina egenskaper som R&B och pop-sångare, låtskrivare, dansare, koreograf och skådespelare. Sedan starten av sin solokarriär har han byggt upp en fanskara världen över och som har genererat till över 18 miljarder streams. Jason Derulo hörs ständigt på radio, spelas på alla streamingplattformar, syns på scen och uppmärksammas i social medier, inte minst på TikTok. Just nu arbetar Jason Derulo dessutom med sitt mycket efterlängtade femte album – hans första album på åtta år!

Säkra din biljett till Jason Derulo på Annexet i Stockholm den 22 februari 2024.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.