INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

21
sep

Jeff Lynnes ELO (Stockholm)

Globen
Sittplats (Läktare) 945 kr
Bra Sittplats (Läktare B) (Långsida) 995 kr
Bra Sittplats (Läktare B) (Kortsida) 1095 kr
Bra Sittplats (Läktare A) (Kortsida) 1395 kr
Bästa Sittplats (Läktare A) (Långsida) 1495 kr
Parkett (Sittplats) 1195 kr
Bra Parkett (Sittplats) 1495 kr
Bästa Parkett (Sittplats) 1895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

JEFF LYNNES ELO

JEFF LYNNES ELO – PÅ GLOBEN

Nu kommer en av de mäktigaste artisterna i världen till Stockholm, Jeff Lynne’s Electric Light Orchestra. Med otrolig musik och en ännu mäktigare föreställning står musikern och hans show på toppen av nöjesvärlden.

Missa inte att boka biljetterna innan de är slut!

Säkra din biljett till Jeff Lynnes ELO den 21 September 2020 i Stockholm.

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
*Inför populära biljettsläpp kan ni förhandsboka biljetter hos oss. Tjänsten är till för er som inte har tid, väljer eller har möjlighet att stå i kö vid ordinarie biljettsläpp. BiljettNu har levererat samtliga förhandsköp sedan 1998. Vi vågar därför lova att ni får biljetter om ni förbokar.