INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp Biljett Nu!
05
jun

John Fogerty • Uppsala

Botaniska Trädgården

Söndag, kl. 19.00

Ståplats 1150 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

JOHN FOGERTY

JOHN FOGERTY – PÅ BOTANISKA TRÄDGÅRDEN I UPPSALA

Den amerikanska rockartisten John Fogerty drar ut på turné med endast ett stopp i Sverige! Världsstjärnan tar med sin beundransvärda musikskatt till ett av landets mest vackraste konsertplatser – Botaniska Trädgården – för att bland annat framföra några av de största hitsen från hans tid som sångare och frontfigur i ikoniska rockbandet Creedence Clearwater Revival. Bland annat har flerfaldigt Grammy-nominerade Fogerty skrivit låtar som ”Proud Mary”, ”Bad Moon Rising”, ”Travelin´Band”, ”Centerfield” och ”Rockin´All Over the World”.

Säkra din biljett till John Fogerty på Botaniska Trädgården i Uppsala den 5 juni 2022!

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.
Åldersgräns på denna konsert är 13 år.
COVID-19 information:
Smittskydds- och försiktighetsåtgärder kan komma att användas på evenemanget för att följa föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten och lokala myndigheter på evenemangsdatumet. Eventuella åtgärder kan exempelvis ha vidtagits utifrån vad som gäller för evenemang som använder vaccinationsbevis samt vad som gäller för de som inte gör det.