INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Säljer snabbt!
15
mar

Justin Bieber – Justice World Tour

Tele2 Arena, Stockholm
Golden Circle (Främre Ståplats) 2495 kr
Ståplats 1095 kr
Bästa Sittplats (Nedre Långsida) 1595 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida) 1295 kr
Bra Sittplats (Övre Långsida) 895 kr
Sittplats (Övre Kortsida) 795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

JUSTIN BIEBER

Justice World Tour

ONSDAG, 2023-03-15 19:30
TELE2 ARENA, STOCKHOLM

Justin Bieber som är en av de största artisterna genom tiderna har meddelat att Sverige är ett av stoppen i hans kommande världsturné vid namn ”Justice World Tour”. Turnén är namngiven efter hans senaste succéalbum ”Justice” som släpptes i mars 2021. Albumet debuterades som det mest streamade albumet i 117 länder och dess låtar har gjort det redan stora popfenomenet till ännu större.

Det innebär att du absolut inte vill missa Justin Biebers ”Justice World Tour”, så köp dina biljetter omedelbart!

Åldersgräns: 13+ för ståplats, ingen åldersgräns på läktarplats.
VIKTIGT: Leverans av biljetter till denna konsert sker nära inpå konsertdatum.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kronor per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.