INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Säljer snabbt!
15
mar

Justin Bieber – Justice World Tour • Stockholm

Tele2 Arena

Onsdag, kl. 19:30

Golden Circle (Främre Ståplats) 2795 kr
Ståplats 1095 kr
Bästa Sittplats (Nedre Långsida) 1495 kr
Bra Sittplats (Nedre Kortsida) 1395 kr
Bra Sittplats (Övre Långsida) 895 kr
Sittplats (Övre Kortsida) 795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

JUSTIN BIEBER

Justice World Tour

ONSDAG, 2023-03-15 19:30 | TELE2 ARENA, STOCKHOLM

Justin Bieber som är en av de största artisterna genom tiderna har meddelat att Sverige är ett av stoppen i hans kommande världsturné vid namn ”Justice World Tour”. Turnén är namngiven efter hans senaste succéalbum ”Justice” som släpptes i mars 2021. Albumet debuterades som det mest streamade albumet i 117 länder och dess låtar har gjort det redan stora popfenomenet till ännu större.

Det innebär att du absolut inte vill missa Justin Biebers ”Justice World Tour”, så köp dina biljetter omedelbart!

Åldersgräns för denna konsert: 13 år på ståplats, ingen åldersgräns på läktarplats.
Leverans av biljetter till denna konsert sker nära inpå konsertdatumet.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.