Rea!
27
Aug

Kevin Hart

Malmö Arena
Främre Parkett (Rad 15-17) 495 kr

KEVIN HART ÄR TILLBAKA!

Det går inte annat än att älska Kevin Hart – den lille komikern med det stora hjärtat. I början av sin karriär blev Kevin Hart ofta utbuad från scenen; nu är han är en av vår tids mest omtyckta och framgångsrika komiker med över 35 miljoner följare på Twitter.

Första gången Hart var i Sverige uppträdde han på ett utsålt China Teatern, därefter blev det ett utsålt Globen och en utsåld Malmö Arena. Kevin Hart är just nu ute på en omfattande USA-turné men sin nya föreställning ”The Kevin Hart Irresponsible Tour”. Idag blev det klart att han lägger ytterligare 100 datum till turnén och tar den vidare till Kanada, Australien, Asien och Europa.

Säkra din biljett till Kevin Hart på Malmö Arena i Malmö den 27 augusti 2018!

INFO Biljett till detta evenemang säljs i andra-hand. Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
Evenemang Arena Datum Evenemang Arena Datum
Kevin Hart Kevin Hart Globen 2018-09-06 Biljetter Kevin Hart Kevin Hart Globen 06/09-2018
Kevin Hart Kevin Hart Scandinavium 2018-08-26 Biljetter Kevin Hart Kevin Hart Scandinavium 26/08-2018