Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

köp dina plåtar nu!
13
jul

Kiss

Dalhalla, Rättvik
Bra Sittplats (Sektion D) 2495 kr 2295 kr
Ståplats 2495 kr 2195 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

KISS

End Of The Road World Tour

TORSDAG, 2023-07-13 20:00
DALHALLA, RÄTTVIK

Under förra sommaren hade Kiss två konserter i Sverige som kritiker och fans hyllade. Konserterna ingick i deras avskedsturné och därför skulle vara bandets sista framträdanden i Sverige. Som svar på den stora efterfrågan om att få se mer Kiss spelandets live har bandet nu bestämt sig för att fortsätta turnén på utvalda platser i världen. Kiss återvänder till Sverige med två spelningar som båda kommer att äga rum på Dalhalla i Rättvik. Det kommer att vara en speciell stämning på konserterna då legenderna avslutar sin inflytelserika karriär och dessutom firar 50 år tillsammans i rampluset!

Säkra din biljett till Kiss på Dalhalla i Rättvik den 13 juli 2023!

För barn under 13 år krävs hörselskydd/hörselkåpor etc. som skyddar barnens hörsel. Biljett gäller för alla åldrar.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum
Kiss Kiss Dalhalla, Rättvik 2023-07-12 20:00 Biljetter Kiss Kiss Dalhalla, Rättvik 12/07-2023 20:00