Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
09
dec

Lars Winnerbäck – Turné

Göransson Arena, SANDVIKEN

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

LARS WINNERBÄCK

TURNÉ
Support: David Ritschard

LÖRDAG, 2023-12-09 19:30
GÖRANSSON ARENA, SANDVIKEN

Den svenska musikikonen Lars Winnerbäck släpper sitt fjortonde album Neutronstjärnan den 22 september, som följs en dryg månad senare av en omfattande arenaturné med 13 konserter i Sverige! De nya låtarna i albumet är skapade i samarbete med Joakim Berg och Martin Sköld från Kent. Under turnén är det första gången vi får uppleva live den nya musiken som sägs vara bekant och samtidigt bryter av mot det Lars Winnerbäck tidigare har gjort. Med de melodierna kommer Lars Winnerbäck förtrolla det svenska folket på sin resa genom det avlånga landet. Dessutom är stjärnskottet David Ritschard med på hela turnén som support.

Missa inte chansen att få uppleva stämningen i publiken på Lars Winnerbäcks konsert!

Säkra din biljett till Lars Winnerbäck på Göransson Arena i Sandviken den 9 december 2023.

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.