INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
05
mar

Lewis Capaldi

Avicii Arena, Stockholm
Ståplats 895 kr
Bästa Sittplats (Främre Långsida) (Läktare A) 1295 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 1195 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 1095 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 795 kr
Bra Sittplats (Långsida Nedre) (Läktare B) 795 kr
Bra Sittplats (Långsida Övre) (Läktare B) 695 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

LEWIS CAPALDI

Broken By Desire To Be Heavenly Sent

SÖNDAG, 2023-03-05 19:30
AVICII ARENA, STOCKHOLM

Lewis Capaldi återvänder till Sverige under 2023 efter succén på Lollapalooza i Stockholm i somras. Han är särskild aktuell med sin släppta singel “Forget Me” som gick direkt till topplistorna. I maj 2023 ger han ut sitt kommande album “Broken By Desire To Be Heavenly Sent” och i samband med det åker han ut på turné med Sverige som ett stopp!

Säkra din biljett till Lewis Capaldi på Avicii Arena i Stockholm den 5 mars 2023!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Vid köp av sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.