INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
24
feb

LP – Love Lines

Annexet, STOCKHOLM
Ståplats 895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

LP

LOVE LINES

LÖRDAG, 2024-02-24 19:30
ANNEXET, STOCKHOLM

Legendariska pop och rock-musikern Laura Pergolizzi, mer känd som LP, kommer till Sverige för en efterlängtad konsert på Annexet i Stockholm!

LP är en mångsidig musiker med sina titlar som artist med fans över hela världen och låtskrivare åt många andra superstjärnor såsom Cher, Lloyd, Rihanna, Backstreet Boys och Christina Aguilera. Hens egen artistkarriär kan inte undgås att häpna över. LP har toppat topplistorna många gånger med sina låtar, bland annat megahiten ”Lost On You” och spåren i det senaste albumet ”Love Lines” för att nämna några, vilka positionerar sig mellan alternativ- och mainstream-pop. Detta innebär att ni inte vill missa LPs konsert i Sverige som ingår i hens turné ”Love Lines”.

Säkra din biljett till LP på Annexet i Stockholm den 24 februari 2024!

Åldersgräns: 13+
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.