INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Många köper just nu!
03
feb

Marcus & Martinus – We Are Not The Same Tour prt 1

Hovet, STOCKHOLM
Golden Circle (Främre Stå) 1195 kr
Ståplats 995 kr
Bästa Sittplats (Läktare) (Långsida) 895 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida) 795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

MARCUS & MARTINUS

WE ARE NOT THE SAME TOUR PRT 1

LÖRDAG, 2024-02-03 19:00
HOVET, STOCKHOLM

Dans-pop-duon Marcus & Martinus kommer 2024 till Sverige i Nordenturnén ”We Are Not The Same Tour prt 1” med tre konserter – en konsert den 3 februari på Hovet i Stockholm, den 4 februari på Scandinavium i Göteborg och den 10 februari på Malmö Arena i Malmö.

Den fantastiska konsertupplevelsen som de framgångsrika tvillingarna erbjuder innehåller hits från förr och även ny musik. Redan vid 21 års ålder har Marcus & Martinus blivit superstjärnor runtomkring i världen efter att ha vari musiker i 10 år och de har många gånger sålt slut på platser i arenor på bara några minuter. Det innebär att vi under konserten kommer att få höra många låtar som vi har lyssnat på under åren och får tillfälle att sjunga med i det förväntansfulla publikhavet. Det finns en stor chans att Marcus & Martinus kommer att spela sin låt ”Elektrisk” som hör till deras breda musikkatalog. Med andra ord kommer det bli en elektrisk konsert.

Säkra dina biljetter till Marcus & Martinus på Hovet i Stockholm den 3 februari 2024!

Åldersgräns: 13 år i Golden Circle, ingen åldersgräns på övriga platser
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.