INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Stor efterfråga!
29
okt

Melanie Martinez – Portals Tour

Hovet, STOCKHOLM
Ståplats 1045 kr
Bästa Sittplats (Läktare) (Långsida) 995 kr
Bra Sittplats (Läktare) (Kortsida) 895 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

MELANIE MARTINEZ

PORTALS Tour

SÖNDAG, 2023-10-29 19:30
HOVET, STOCKHOLM

Efter släppet av Melanie Martinez storsäljande album PORTALS har singer-songwritern nu meddelat att hon drar ut på världsturnén PORTALS Tour med ett stopp i Sverige på Hovet!

Melanie Martinez har gjort en fantastisk resa som artist, från att ha deltagit i det amerikanska TV-programmet The Voice till att nu vara en multiplatinasäljande stjärna som drar till sig publik från alla hörn i världen. Hon har med andra ord vuxit enormt mycket i sin artistkarriär under de senaste åren. När albumet PORTALS släpptes tidigare i år placerades det på en andraplats på Billboard 200, vilket visar hur uppskattad hon är och att efterfrågan är stor att få uppleva den nya musiken live. Under konserten kommer Martinez uppträdda som den nya utomjordiska varelsen, återfödd som hennes alter ego Cry Baby.

Säkra dina biljetter till superstjärnan Melanie Martinez på Hovet i Stockholm den 29 oktober 2023!

Åldersgräns: 13+
VIKTIGT: Leverans av biljetter till denna konsert sker nära inpå konsertdatum.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.