Rea!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

09
Jul

Metallica

Ullevi
Ståplats 1395 kr
Främre Stå (Golden Circle) 1395 kr
Bästa Sittplats (Nedre Långsida) (Sekt. S1,S2) 1295 kr
Bästa Sittplats (Nedre Långsida) (Sekt. F1) 1295 kr
Bästa Sittplats (Nedre Långsida) (Sekt. L2) 1395 kr
Bästa Sittplats (Ullevi Lounge) (Entre - Gäst 5) 1595 kr
Bästa Sittplats (Ullevi Lounge) (Entre - Gäst 1) 1645 kr
Bästa Sittplats (Heders/Press Läktare) (Våning 3) 1695 kr
Bästa Sittplats (VIP Läktare) (Paradentren VIP - Våning 4) 1795 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

METALLICA

METALLICA – PÅ ULLEVI
GÖTEBORG 19:30

Ett band som Metallica behöver ingen introduktion. De har slagit så många rekord genom åren att de ibland kan liknas med religion istället för ett favorit band. Fansen runt om i världen i alla åldrar och kön följer Metallica dagligen. Spotify är inget undantag där de populära låtar har lyssnats på av runt 300 millioner människor. Metallica har varit i Sverige i maj 2018 där hela Globen arenan fylldes av jublande fans och nästa turné kommer inte glida förbi oberörd. Bandet har varit bland de mest populära inom rock världen och därför har Metallica blivit en ikon och idol för många artister runt om i världen.

Säkra din biljett till Metallica den 9 juli 2019.

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns: 13 år.