INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Köp biljett nu!
18
jun

Metallica: 1-dagarsbiljetter 18 juni

Ullevi, Göteborg
Ståplats 1395 kr
Bästa Sittplats (Läktare) 1795 kr
Bra Sittplats (Läktare) 1295 kr
Sittplats (Läktare) 1095 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

METALLICA

M72 World Tour

SÖNDAG, 2023-06-18 (Starttid presenteras senare.)
ULLEVI, GÖTEBORG

Världens främsta metalband Metallica drar ut på en världsturné med namnet “M72”. Den omfattande turnén består av två spelningar i varje stad som besöks. Fredag den 16 juni och söndag den 18 juni kommer Metallica till Ullevi i Göteborg för två helt unika kvällar i en fullskalig festivalanda! Genom så kallad No Repeat Weekend kommer kvällarna att vara olika varandra – med två separata låtlistor och förband. På scenen i Ullevi öppnar Volbeat och Mammoth WVH den första kvällen, andra kvällen öppnar Five Finger Death Punch och Ice Nine Kills.

Detta innebär att du absolut inte vill missa Metallica – köp dina plåtar omedelbart!

Säkra din biljett till Metallica på Ullevi i Göteborg den 18 juni 2023!

Vill du gå på båda datumen den 16 och 18 juni 2023?
Klicka här för 2-dagarsbiljetter

Åldersgräns: 13+
VIKTIGT: Leverans av biljetter till denna konsert sker nära inpå konsertdatum.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpvillkoren före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan bokningsavgift på 95 kr per ordertillfälle.
Köp av flera sittplatser innebär att:
– ingen i sällskapet sitter ensam.
– sällskap på två eller tre personer sitter bredvid varandra.
– större sällskap, på fyra eller fler personer, kan i ett fåtal fall bli uppdelade i grupper på närliggande stolsrader inom samma sektion.
Sittplats (Läktare) = Övre Bakre Långsida/Kortsida
Bra Sittplats (Läktare) = Nedre/Övre Långsida
Bästa Sittplats (Läktare) = Nedre/Övre Långsida Central