11
Nov

Mia Skäringer (Karlstad) (19:00)

Löfbergs Arena
Bra Sittplats (Nedre Läktare) 595 kr
Parkett (Sittplats) 595 kr

Mia Skäringer på arenaturné!

I november återupptar Mia Skäringer sin resa genom Sverige. Den här gången med ”Avig Maria – No more fucks to give”, en föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor.

I höst är det fyra år sedan Mia Skäringer var på turné med ”Avig Maria – och sångerna jag gråtit till” som sågs och älskades av fler än 60.000 besökare samt rosades i media. Nu ger hon sig ut på vägarna igen, med en rejält uppdaterad version av tidigare föreställning som går under namnet med namnet ”Avig Maria – No more fucks to give”. Självklart följer både Tabita och Gulletussan med även den här gången!

Säkra din biljett till Mia Skäringer på Löfbergs Arena i Karlstad den 11 november 2018!

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Biljett till detta evenemang säljs i andra-hand. Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
Bra Sittplats (Nedre Läktare) = Långsida Nedre Läktare/Kortsida Nedre Läktare