INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

18
Maj

Mumford & Sons – Göteborg

Scandinavium
Bra Sittplats (Övre Läktare) 1795 kr
Bästa Sittplats (Nedre Läktare) 1995 kr
Ståplats 1995 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

MUMFORD & SONS

MUMFORD & SONS – I Scandinavium
GÖTEBORG 19:30

Med en ny platta i bagaget kommer Mumford & Sons returnera till Sverige med två konserter. Det är deras sista konserter i världsturné som börjar i USA november 2018. Sist Mumford & Sons gav konsert i Sverige tog biljetterna slut på några minuter sedan släpp. Det var år 2016 och de spelade på Scandinavium. Nu kommer de med nya krafter och ger en konsert i Globen och en i Scandinavium.

Säkra din biljett till Mumford & Sons den 18 maj 2019.

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns: 18 år (13 år med målsman)
Bra Sittplats (Övre Läktare) = Övre Långsida/Övre Kortsida
Bästa Sittplats (Nedre Läktare) = Nedre Långsida/Nedre Kortsida

Fler datum för samma evenemang

Evenemang Arena Datum Evenemang Arena Datum
Biljetter till Mumford & Sons 2019 Mumford & Sons – Stockholm Globen 2019-05-21 Biljetter Biljetter till Mumford & Sons 2019 Mumford & Sons – Stockholm Globen 21/05-2019