INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Newkids första arenaspelning!
22
jan

Newkid | Stockholm

Avicii Arena

Lördag, kl. 19:30

Främre Parkett (Sittplats) (Rad 1-3) 1145 kr
Mitten Parkett (Sittplats) 1045 kr
Parkett (Sittplats) 945 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 945 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare A) 845 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 695 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

NEWKID

NEWKID – FÖR ALLA GÅNGER VI INTE KUNDE SAMLAS – PÅ AVICII ARENA I STOCKHOLM

Newkid gör sin första arenaspelning någonsin – något han som barn bara kunnat drömma om. Innan den här spelning har Newkid inte haft möjligheten att spela inför en större samlad publik. Bland annat har hans P3 Guld-nominerade låt ”Kanske var vi rätt bra ändå” och tolkningar från Så mycket bättre av ”Starkare” och ”Du måste finnas” nästintill enbart spelats på streaming. Därför har Newkid valt att namnge denna spelning till ”För alla gånger vi inte kunde samlas”, ett namn som beskriver att denna kväll blir en revansch. Spelningen är ett tillfälle för publiken att få höra dem största hitsen av Newkid spelandes på ett sätt som tidigare inte gjorts.

Det innebär att du absolut inte vill missa Newkids första arenaspelning ”För alla gånger vi inte kunde samlas”, så köp dina biljetter omedelbart!

Säkra din biljett till Newkid den 22 januari 2022 kl. 19:30 på Avicii Arena i Stockholm.

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på konserten är 13 år.