INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

Newkids första arenaspelning! Framflyttat*
24
sep

Newkid • Stockholm

Avicii Arena
Främre Parkett (Sittplats) (Rad 1-3) 1395 kr
Mitten Parkett (Sittplats) 1095 kr
Parkett (Sittplats) 945 kr
Bästa Sittplats (Långsida) (Läktare A) 945 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare A) 745 kr
Bra Sittplats (Långsida) (Läktare B) 845 kr
Bra Sittplats (Kortsida) (Läktare B) 645 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

NEWKID

För alla gånger vi inte kunde samlas

LÖRDAG, 24-09-2022 19:30 | AVICII ARENA, STOCKHOLM

Newkid gör sin första arenaspelning någonsin – något han som barn bara kunnat drömma om. Innan den här spelning har Newkid inte haft möjligheten att spela inför en större samlad publik. Bland annat har hans P3 Guld-nominerade låt ”Kanske var vi rätt bra ändå” och tolkningar från Så mycket bättre av ”Starkare” och ”Du måste finnas” nästintill enbart spelats på streaming. Därför har Newkid valt att namnge denna spelning till ”För alla gånger vi inte kunde samlas”, ett namn som beskriver att denna kväll blir en revansch. Spelningen är ett tillfälle för publiken att få höra dem största hitsen av Newkid spelandes på ett sätt som tidigare inte gjorts.

Säkra din biljett till Newkids första arenaspelning ”För alla gånger vi inte kunde samlas” den 24 september 2022 kl. 19:30 på Avicii Arena!

Åldersgräns på konserten är 13 år.
Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle.
*Konserten som var först planerad att äga rum den 22 januari 2022 och sedan blev flyttad till den 26 mars 2022 har ytterligare en gång framflyttats till den 24 september 2022. Biljetter till tidigare konsertdatum gäller fortsättningsvis för detta evenemang.