INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

OBS! Biljetter till tidigare konsertdatum på Friends Arena gäller på den framflyttade konserten den 5 maj 2023.
05
maj

Ozzy Osbourne • Stockholm

Friends Arena

Fredag, kl. 19:00

Sittplats (Läktare 3) 795 kr
Bra Sittplats (Läktare 2) 995 kr
Bra Sittplats (Läktare 1) 1095 kr
Ståplats 995 kr
Golden Circle (Främre Ståplats) 1495 kr

INFO: Biljett till detta evenemang säljs i andrahand. Biljett Nu är inte primär biljettleverantör. Priserna kan i många fall vara högre än det ursprungliga försäljningspriset.

OZZY OSBOURNE

OZZY OSBOURNE OCH JUDAS PRIEST – NO MORE TOURS 2 PÅ FRIENDS ARENA I STOCKHOLM

En av de få som har lyckats ha så lång karriär inom musik. Ozzy Osbourne, brittisk sångare i Black Sabbath som har även en lång karriär som soloartist. Med sina två dessutom framgångsrika karriärer har Ozzy skapat ett oslagbart namn inom rock världen. Nu är han tillbaka i Sverige med inte mindre än Judas Priest som gästartist.

Säkra din biljett till Ozzy Osbourne på Friends Arena
den 5 december 2020.
OBS! Konserten är framflyttad till den 5 maj 2023.

Biljett Nu accepterar de flesta betal- och kreditkort samt erbjuder kreditprövning för betalning mot faktura med förfallodatum 14 dagar efter att ni fått biljetterna, samt möjlighet att delbetala. Om du inte tidigare handlat via Biljett Nu, bekanta dig med köpevillkoren via fliken ”Hjälp & FAQ” i menyn före köp av biljett. Pris anges inklusive moms men utan leveransavgift: 95 kr per ordertillfälle. Åldersgräns på arenan är 13 år.
Bra Sittplats (Läktare 3) = Läktare 3 Långsida/Kortsida
Bra Sittplats (Läktare 2) = Läktare 2 Långsida/Kortsida
Bra Sittplats (Läktare 1) = Läktare 1 Långsida/Kortsida